úterý 10. února 2009

Shadoworld.cz je offline

Jop, je to tady. Vypli ho dnes o 0:30.

Vážený zákazníku,

dnešního dne byl zastaven provoz Vašeho webhostingu k doméně shadoworld.cz. Důvodem zastavení provozu bylo neuhrazení poplatku za jeho provoz na další období.

Touto cestou bychom Vám rádi nabídli obnovení provozu Vašeho webhostingu v jeho původním rozsahu.
Pokud máte o obnovu provozu zájem, uhraďte prosím co nejdříve proforma fakturu č. 3609012011, která Vám byla vystavena a zaslána na kontaktní e-mail midnight.st@gmail.com. Tuto proforma fakturu naleznete také ve svém administračním rozhraní na admin.forpsi.com v sekci Fakturace - Hosting, připojení.

Možnost obnovení provozu Vašeho původního webhostingu k doméně shadoworld.cz skončí dne 12.04.2009 . V tento den dojde k definitivnímu odstranění záznamů o Vašem původním webhostingu z veškerých našich systémů a k úplnému smazání Vašich souborů a nastavení prezentace.

V případě, že nemáte o obnovu webhostingu zájem, rádi bychom Vám nabídli možnost zálohy jeho obsahu. Objednávku této služby mužete provést prostřednictvím své zákaznické administrace na http://admin.forpsi.com. výběrem položky "Zazálohovat na CD" u konkrétního webhostingu.

A neodpustím si jednu poznámečku - v momentě, kdy přestal fungovat hosting mi byl zakázán i přístup přes FTP a do databáze, co v praxi znamená, že kdybych neudělal zálohu, tak bych neměl jinou možnost než tady v posledním odstavci zmíněnou zálohu na cd. A je placená.
Sice je to tuším jenom symbolická stovka, ale stejně :-P.

Anyways, pokud chcete, rozšiřte tuto zprávu lidem, kteří na SW chodili a znáte je. Dejte jim třeba odkaz na tento blog, pokud chtějí mít nejčerstvější informace, nebo třeba na chvilku na SW zapomeňte a jděte se projít ven...

A pro ty kdo se ptají kdy bude zpátky: nerad si dávám termíny (i když se to budu muset naučit), a zrovna teď, kdy mám dost práce sám se sebou a stejně nevím kdy se mi zlepší situace, ale řekněme, že do dvou měsíců.
A pokud se mi do té doby nepovede udělat novou verzi (protože na hosting už bych tehdy měl mít), tak vrátím alespoň tu starou, nebo novou nedokončenou.

Ale jedno slibuji: SW se určitě vrátí.

Žádné komentáře: